drakmustasch.blogg.se

Skrivet av en vikingahövding.

Kyss MEH!

Kategori: Fejskonst

Idag blev det duchess och blå mascara. I kväll ska jag nog ut och då tror jag banne mig att jag ska ha något roligt på läpparna också. Det är så vi part'ar.

Czar duchess om jag får be.

Kategori: Fejskonst

Nu har jag duchess och czar på läpparna. Finner att det ser väldigt skalbaggesliknande ut. Jag diggar't! Det är även jättesnyggt att ha de en och en. 

Presenter.

Kategori: Fejskonst

Jag fick ett pussel och första Harry Potter-boken på svenska i present. Utöver det var det pengar. Som jag nu köpt smink för - inte alla givetvis. Här ser vi microshadow Smog från Make up store som jag tänker använda till shading. Två eyepencils som jag båda har planer för som inte involverar ögon, utan läppar. Duchess och Czar. Jag älskar namnet Duchess... Det får mig att tänka på mitt favorit klockslag: tre minuter i åtta. Sist men inte minst så köpte jag deras tidning också. Det är så mycket färg i den så att jag kände att jag som knarkar färg måste knarka mer färg.

Smartface.

Kategori: Allmänt

I mina sjuka dagar sitter jag och gör något underbart. En ny favoritsysselsättning just nu. Jag pusslar och kollar på dokumentärer. Just nu: Life. Så sjukt underbar. Jag blir helt förundrad. Att jag är sjuk gör plötsligt ingenting, då det inte krävs så mycket av en för att kunna utföra denna syssla.

Supersnällasilversara.

Kategori: Fejskonst

Jag har aldrig burit rosa bryn, därför blev det så idag. Något som drog tankarna till supersnällasilversara så att nu låtsas jag att jag är henne för en dag1

Ha en underbar MIN födelsedag!

Kategori: Fejskonst

GRATTIS TILL MIG! Jag partade till det med de älskade grundfärgerna. <3

Jag är smart.

Kategori: Allmänt

Sitter och kollar på "Uppdrag granskning" och pusslar. Det är bara smarta folk som gör det. Tror jag.

Inga bruna bryn.

Kategori: Fejskonst

Jag insåg med förfäran hur längesedan det var jag bar annat än vanliga jävla ögonbryn. TRÅKIGT. Idag fick det därför bli andra brynbullar! Lila som övergår till blått. Mår bättre idag också! Party all the way.

Bdellium tools

Kategori: Allmänt

Detta är de nya sminkborstarna jag talat om. Så sjukt bra är de! Alla har väldigt olika struktur och de kommer alla till användning. Det är femton borstar och de är gjorda i syntethår, de är ekologiska, samt gröna och fina. Den andra borsten från vänster, med både gröna och vita strån är helt fantastisk till flytande foundation! Det blir jämnt och fint, och jag som diggar när det syns igenom fräknar och sådant tycker om att det blir en tunn applicering. Självklart beror det på hur mycket foundation du använder, men ändå.

Kicks inspiration.

Kategori: Fejskonst

OBS; Första bilden är inte på mig. 

Jag försökte få till en liknande sminkning som jag hittade i en kickstidning när jag satt och åt frukost och hostade ur mina lungor. Tyckte att det blev en snygg sminkning, trots att den inte ser EXAKT ut som på bilden. 

Jag tycker att jag ser ut som Australien.

Kategori: Fejskonst

HAHA, jag älskar att jag missade typ där sminket befann sig på andra bilden... Det var en supersol som försökte bränna mig till döds genom fönstret så att jag ville inte vara där speciellt länge. 

Engagemang

Kategori: Fejskonst

Ja, jag har en konstig klump i ögat. Det blir så när jag råkar pytsa ner eyeliner i ögat... Vilket jag såg först nu att jag inte tagit bort innan bildernas uppkomst. Det senaste har jag tänkt mycket på det här med engagemang. Så sjukt fascinerande vad folk väljer att engagera sig i. Samt hur andra ser på vad som är viktigt att engagera sig i. Detta, mina damer och herrar, är något ypperligt intressant som jag skall låta vandra vidare inuti min skalle.

Fisk.

Kategori: Fejskonst

Nu har det varit så mycket ögon det senaste så att nu fick det bli läppar. Jag är fullkomligt förälskad i bdellium tools, så värt. På läpparna tog jag en blå eyeliner som läppenna, sedan blått läppstift från stargazer och eyedust india från MUS. Jag har helt klart fallit för att ha flera färger och skiftningar i läppväg. Det är überfräckt.

Pojkvän/Flickvän.

Kategori: Erfarenhetsryggsäcken.

Jahopp. Nu har jag en pojkvän. Nu är jag en flickvän. Ack så tokigt. Jag har aldrig varit med om maken. Dock känns det ingenting, någonstans. Det känns som vanligt. Vilket på något sätt gör mig förvånad.

Lama.

Kategori: Fejskonst

JAG SER UT SOM EN LAMA! På andra bilden. Jag är så stolt. Älskar bilden där jag ser ut som bruden från Exorcisten. Jag har nog aldrig känt mig så dödligt demoniskt skitsnygg. Ja, jag är seriös.

Vårig sommar.

Kategori: Fejskonst

Igår vr det klara färger i sommaren och vårens tecken. Den neonigt gröna kommer från stargazer och den har jag fått av min vän Agnes en gång i tiden. Jag tycker mycket om denna grönfärg! Den lyser nästan.

Alla jävla hjärtans dag. <3

Kategori: Fejskonst

Det är så vackert att jag ALLTID glömmer av att tvätta min hand efter att jag har sminkat mig. Jag tenderar att använda den som en palett och ja. Då ser den lite speciell ut efteråt. Jag har aldrig riktigt förstått mig på konceptet "alla hjärtans dag" men jag körde på rött och temalagt för denna kärleksdrypande dag. Jag fick mina nya sminkborstar igår. Jag älskar dem! Kommer nog att lägga upp en bild på dem någon dag. Ha en trevlig hjärtdag, eller otrevlig om du vill lira åt det hållet.

Armhålor.

Kategori: Fejskonst

Mitt hår finner en stor njutning i att rasa ner i mitt fejs, speciellt i våta sammanhang (hehe). Därav måste jag hålla uppe mitt hår, och flasha armhålorna. Det känns nästan bra, framför allt eftersom att jag tror att jag faktiskt rakade dem samma dag. SER MAN PÅ.

Cruella de Vil.

Kategori: Fejskonst

Det var precis extremt nära att jag precis lade upp en bild på när mina boobs syntes... Hett. Detta är så jag såg ut i måndags, dagen efter jag kom hem från Östersund. På tågstationen i Östersund var det en kvinna som hade en slående likhet med Cruella de Vil. Något jag sedan också ville efterlikna lite smått. Dessa rosiga kinder jag bär kommer inte från rouge, ty jag tycker inte om att brassa på med för mycket av den sorten. Nej, denna rödhet kommer från mina egna ådror som tenderar att lysa efter en het dusch. 

Jag välter växter.

Kategori: Fejskonst

I morgon afton åker jag och bror till Östersund för morfars begravning. Vi ska ta bilen till flygplatsen men smidigt nog verkar varken mor eller far tänkt på tanken att lämna en bilnyckel. De åkte nämligen dit i morse. Däremot fick vi två uppgifter av mor: Ta ut soporna innan vi åker och spela wordfeud mot Marina. 

För en tid sedan.

Kategori: Allmänt

Dessa tre köpte jag för en tid sedan. Det är en svart kajalpenna från Isadora, en läppenna vid namn Sandstorm från Make up store samt en blå mascara från Isadora. I bakgrunden kan vi även skymta en älg. Nej, tyvärr inte. Jag önskar att det var en miniälg i min bädd. Det är något vid namn wonder powder i färgen Sinai från Make up store. Endast en prov, jag använder den som highlighter och tycker verkligen om den! Dock har jag inte råd med fullstorlek i dessa tider, så jag hoppas på att provet räcker ett tag! 

Max.

Kategori: Fejskonst

Igår kväll testade jag att bara ta en sömntablett. Vilket resulterade i att jag hade svårt att somna och sedan vaknade jag vid klockan sex och kunde inte somna om. 5 timmars sömn, woho. Det var ändå fem timmar... Under tiden jag sminkade mig kollade jag på det nya avsnittet av "2 broke girls" vilket resulterade i att jag sminkade mig som Max i serien. Ett sådant party! 

Läger.

Kategori: Allmänt

Jag kom precis hem från ett läger som hållts av EFS Sävedalen. Det var väldigt roligt. För en gång skull kunde jag GÅ till min destination. Utan att det tar mer än en timme. Så fort jag kommer hem från läger eller likande så utför jag någon slags grovrengöring. Jag känner mig ofta lite halvfräsch och skrubbar ansikte och kropp, tar ansiktsmask och allt möjligt roligt. Det är troligtvis tortyr för huden att göra det ofta. Ack så trevligt är det!