drakmustasch.blogg.se

Skrivet av en vikingahövding.

Ett litet tips.

Kategori: Erfarenhetsryggsäcken.

Jag har varit medlem på en sida som heter askGfK som ger en en liten summa pengar för undersökningar. Jag tycker faktiskt att det är en bra sida. Du behöver få 900poäng för att kunna lösa ut pengarna och du får bara 90kr för det. Trots det så är det ju faktiskt några fler glassar under sommaren så att jag tycker att det är lite småkäckt. Jag har haft lite problem med sidan, fick inte mina poäng och vissa försvann och höll på. Då slutade jag med undersökningarna. Då man får påminnelser hela tiden så mejlade jag ändå till de och berättade om varför jag hade slutat, och nu har de återställt saker och ting så att det jag förlorade och det som försvann har nu uppenbarat sig igen. Mycket bra!

www.askgfk.se

Snygga dreadlocks vill jag ha!

Kategori: Experiment.

Jag vet inte om det är många fler än jag som har tänk på hur lustiga mina dreads ser ut på vissa ställen. Framför allt luggen och nackhåret har sett lite småtokigt ut. Det har liksom klumpat och böjt sig på ett icke uppskattat vis. Jag har under entid filat på idéer för att få bort denna oönskade effekt. Jag har redan testat några och detta är den som har fungerat allra bäst. 
Material: Hårinpackning, plastfolie, elastisk tråd, kam, hårklämma.
Jag har haft inpackning över natten inuti små plasthöljen. Under natten har håret fått bli mjukt och mer villigt till att kammas ur. I morse kammade jag ur topparna. Många hårtussar rykte men trots det blev ju håret längre och snyggare. Nu är topparna spretiga och förvirrade men det kommer säkerligen att bli mindre spretigt efter någon dusch eller två. Jag ber om ursäkt över mitt ansiktes omedvetenhet om att det blev fotat och min lathet som innebar att jag inte orkade beskära bort mina halvdöda ögon. Det känns i alla fall bra att veta hur jag ska ta mig till när mina dreadstoppar leker igelkottar. 

Fejkarsle.

Kategori: Allmänt

GAHHHH! Jag testade ju min nya eyeliner i förrgår. Det var bra när jag tog på den men den försvann fort och kletade och höll på. Testade den igår igen och det var nog anledningen till hela mitt sminks fallering. Idag försökte jag igen och insåg att den faktiskt suger häst balle, plus att jag fick ont i ögonen när jag hade kletat på den. Detta gjorde att jag googlade fram hur en fejk fluidline ser ut. Min är fejk. SÅ JÄVLA FEJK. Jag är stört besviken och har anmält det till tradera och massa. Alldeles för trött för att hålla på med sådant. Men alldeles för envis för att låta bli. Jag får inte tag på hon jag köpte den av men jag har pratat med tradera om hur jag ska göra. Piss på folk som inte går att lita på. Alls. Piss på att jag inte tänker på att folk kanske skickar fejkprodukter. Piss på att jag inte orkar tvätta av mitt smink trots att det gör ont. Jag ska ju göra det. Just nu är jag bara fruktansvärt besviken på mänskligheten. 

Min hand gömmer sig i fjärran.

Kategori: Fejskonst

Idag satt mitt smink fast jättedåligt! Jag har ingen aning om varför... Det har bara kletat hit och dit och inte alls velat hänga med i att stanna kvar är det nya svarta. Jaja, på dessa bilder kan man (förutom hitta en hand eller två) även se mina fräknar som uppenbarat sig på mina läppar det senaste. Ibland vet jag inte riktigt vad de håller på med när de utser sin placering.

Två nya.

Kategori: Fejskonst

Jag måste säga att jag är riktigt nöjd med dagens fejs. Det roliga är också att jag har testat lumenes BB-cream. Jag köpte den för någon dag sedan. Dels för att det var ett erbjudande på kicks (129 kr istället för 179) men framför allt för att den har SPF 20 vilket gör den jättebra att använda på sommaren. Idag ville jag testa den, inte så att det finns mycket till sol att skydda sig ifrån ändå. Jag tycker nog om den. Jag är väl mest ovan.
 
Den andra nya är min eyeliner. Jag tycker ofta att eyeliner är lite överflödigt när man har massa ögonskugga osv, men jag har blivit lite påverkad av trenden med grafisk eyeliner. Någon som ledde till att jag också ville ha en, så jag köpte en på tradera. Som en hel del annat av mitt smink... Jag drog på den idag mest för att jag blev så nyfiken på att testa den. Tycker faktiskt väldigt mycket om den. Ser fram emot att öva på mina eyelinerskills och blanda vit och svart eyeliner. Det passar bra med mitt läppstiftsnörderi. 

Inget som är riktigt rätt.

Kategori: Fejskonst

Då och då när jag har sminkat mig så känns det bara helt fel. För det mesta orkar jag inte göra något åt det. Ibland gör jag det. Det brukar dock bli ungefär efter att jag har gått med det halva dagen. idag får vi se hur denna sminkning överlever.

Blödande läppar.

Kategori: Fejskonst

Jag blir tokig på läppstift som blöder. Det enda som verkar fungera ör att undvika att det ser hemskt ut efter ett tag är borderlina från too faced. Dock vill jag så hemskt gärna att andra saker också ska fungera. Det gör de aldrig. Inte kajalpenna, inte läppenna+läppstift. Nope. Det är väl det som egentligen för mig mest irriterad. Hallå, läppenna+läppstift är ju det som SKA fungera. Men icke. 

Plastiga läppar.

Kategori: Fejskonst

Jag kände mig som en version av framtidsfigur och 1800-tals person.

När mycket färger inte är nog färgglatt.

Kategori: Fejskonst

Jaja, nu kommer typ hela veckans smink på samma dag. Har inte ens tagit kort på alla sminkningar. Anywayyyyys.

Kategori: Fejskonst

DEN SISTA SALTINEN!!!!:((((

Kategori: Allmänt

Jag har tuggat saltiner som en annan fisk det senaste. Så gott. Men nu är det den sista. Ack, vilken sorg. Och vilken ointressant nyhet. 

I kissed your lips and it tasted blood.

Kategori: Fejskonst

Lustigt att mitt magic läppstift från make up store som är lila av sig, ser väldigt rött ut istället på dessa bilder. Dock vill jag verkligen ha ett väldigt blodigt mörkrött läppstift. Dock har de flesta jag sett på tok för lite pigment. Det går inte för sig. Så jakten får fortsätta. 

Konjak.

Kategori: Fejskonst

Min hud har agerat lite bråkstake de senaste dagarna. Därför skulle jag köpa en konjaksvamp igår för att det verkade intressant. Dum som man är glömde jag pengar. Men jag hade ändå råd med två par rea-trosor. Jag har så mycket trosor nu. Det känns bra. 

Om du vill bli min fru får du ta mig här och nu.

Kategori: Fejskonst

Enkelt och äntligen vettigt ljus. Tack solen, för att du trots molnen vill lysa upp mitt fejs. Jag ska pyssla vidare på ett pyssel jag påbörjade för ett par dagar sedan. Har vi tur i stugan kanske jag kan bli klar med minst en så att bilder kan komma upp på dessa förhoppningsvis vackra skapelser. 

Ers höghet.

Kategori: Fejskonst

Drottning av Eldorado. Jag har faktiskt köp ett läppglans. I say WHAAAAAt?! Jag har aldrig tyckt om läppglans. Dock det senaste har jag insett att det är nog rätt snyggt med ett genomskinligt att ha ovanpå t.ex guldläppar. Så jag köpte ett för femtio kronor på tradera för att se. Jag diggar det faktiskt. 

Sug mitt ljus.

Kategori: Fejskonst

Kasst ljus gav kassa bilder. Jag tyckte att blått skulle få bli det nya svarta. Så det blev en klassisk sotning med rött och låtsassvart. Och bilder som suger kamelballe.

Albino lek.

Kategori: Fejskonst

I onsdags lekte jag albino. Mina föräldrar var extremt tveksamma till att låta mig gå utanför dörren. Det gjorde jag ändå. Östhjälpen med mor, där jag hittade ETT HARRY POTTER BRÄDSPEL. Hell yes. 

Klump de la Kras.

Kategori: Fejskonst

Igår tappade jag min microshadow "Smog" från Make up store. Kras och i bitar den gick. Som tur var är det mycket kvar och bara halva som blev i bitar. Idag tappade jag min vackra "Manly" palett. Det gjorde ont i hjärtat. Jag har numera cirka 6-7 färger som är i bitar och bara har ungefär halva kvar av de. Tur att det inte var fler. Men ack. Varför är jag så klumpig?

Aj baj pink skit.

Kategori: Fejskonst


Jag minns de tider man hade barnsben och sprang omkring och trodde att man kunde engelska när man sa att "Aj baj pink skit" betydde "Jag köper rosa lakan". Vilket nästan är sant. 

Läppstift här och där.

Kategori: Fejskonst

Ibland blir läppstiftet inte riktigt så prydligt som man hade hoppats. Det har en stark vilja att hamna lite här och där.

Kalla mig William.

Kategori: Fejskonst

Dessvärre fick jag aldrig tillfälle för att fotografera gårdagens sminkning som var liknande denna. Guld vid ögonen precis som här och röda läppar. Röda läppar; ty jag skulle till droppen och kolla om jag skulle få ge blod. Det fick jag inte. Jag blev ledsen. Nej, mina blodvärden var inte tillräckligt höga för att kunna hälla i det i någon annan. Jag skulle komma tillbaka när min psykiska hälsa var bättre, det berodde tydligen på det troligen.
 
På tal om psykisk hälsa så skulle jag på Sci-fi mässan idag, men jag kom inte längre än genom kön, och aldrig in. Det var synd. Dock köpte jag ett babyschampo på Apoteket. Med en kyckling, en apa och en katt på. Det gjorde mig lite muntrare. Bror min flyger sin kos idag, kosen ligger i framtiden på guldheden. Det är en sorg.

Om du har en solfläck vill du dela den med mig?

Kategori: Buster

Min Korv af Råtta. Detta är definitivt en av hans favoritsysselsättningar. Han blir så varm men där ligger han ändå. Man ser ju till och med hur han njuter bara genom att spana på dessa bilder.

Göta-Petter.

Kategori: Fejskonst

Att ta bort svart kajal är så sjukt frustrerande. Jag hittade en fancy sminkborttagningstjosan som mor köpt. Den sög kamelballe. Jag får bara gnugga, och gnugga. Som en gravid gnu.

Påskmorotskaka.

Kategori: Obotligt kreativ.

Jag har nu bakat tre tårtor på mindre än en vecka. Här är en av de. Morotskaka förklädd till påsktårta. Marsipan är äckligt men kul.

Påskdagen.

Kategori: Fejskonst

Jag är en aning efter. Anywaaaays, detta är mitt andra påskfejs.