drakmustasch.blogg.se

Skrivet av en vikingahövding.

Glasögonmärken, jao.

Kategori: Fejskonst

Min nya fina microshadow Lemon. Jag har velat ha den ett tag, för att gult är fult. Det får mig att vilja bilda en trio mellan mig, lemon och mig.

Gårdag.

Kategori: Fejskonst

Detta var mig igår. Jag är sämst på att uppdatera ofta i dessa tider. Jag vet inte varför. Min hjärna är asskum. Ät den, som en skumtomte.

Glitter, det var längesedan.

Kategori: Fejskonst

Tok att jag inte använt glitter på länge! Så kan vi ju inte ha det, se var fint det är. 

Mörkt.

Kategori: Fejskonst

Jag har upptäckt charmen i mörka ögonsminkningar.

Det är min hemma/sovtröja.

Kategori: Fejskonst

Jag har inte samma tröja på mig varje dag. Bara när jag är hemma. Den brukar vara på när jag tar bilder på mitt fejs såg jag nu. Ögonskuggan är röd och inte rosa. Nu har vi klarat upp hela livet. Och jag älskar att gå bananer på mina bryn, de växer nästan varje dag. Snart täcker de hela ansiktet. 

Me face.

Kategori: Fejskonst

Detta såg jag ut igår. Jag glömde lägga upp det eftersom att när jag försökte ville min dator inte vara med längre och segade sig och höll på att jag fick fullt upp med att koncentrera mig på det. Igår träffade jag Roland och ett konstutbyte ägde rum, jag fick tio hundralappar och han fick en Fågelman. Det var riktigt häftigt. Han ska ha den hemma, på sin vägg. Han skulle ha en ram. Jag finner det fortfarande helt otroligt.

Vill bara skryta lite.

Kategori: Buster

En bild tagen för ett tag sedan. Detta är min vardag. Ligger sked med min råtta. Nästan avundsjuk på mig själv.

En annan klar favorit.

Kategori: Fejskonst

Jag absolut älskar att ha starkt målade läppar. Nu har jag en rosa läppenna och orange läppstift. Tillsammans med ingenting. Jo, jag har ju bas och ögonbryn men ingen mascara eller annat som drar fokus. 

Dexter naglar.

Kategori: Obotligt kreativ.

Detta är vad som händer när man tittar på Dexter mest hela tiden. Dessvärre hade jag bara jättelite väldigt trögflytande nagellack kvar så att det blev väl inte riktigt som planerat. 

Jag älskar't.

Kategori: Fejskonst


Detta är definitivt min favoritsminkning just nu. Jag trivs i detta vampyrdemoniska ansikte. Hur jävla emo det än låter.

Still fighting it.

Kategori: Öppna öronen på glänt.

Obeslutsamhet.

Kategori: Fejskonst

Plötsligt sminkade jag till lite mer i fejset mitt. Jag vet inte. Jag och min puckoångest är väl inte det mest sammansatta teamet. 

Enkel.

Kategori: Fejskonst

Kommer säkert att addera ett läppstift när jag ska iväg på lägerplanering sedan. Eller så gör jag inte det. 

Ny termin.

Kategori: Allmänt

Denna veckan har den nya terminen på min skola börjat. Tydligen finns schemat på fler än ett ställe på hjärntorget, något som för mig var helt okänt. Där jag alltid har kollat mitt schema var det helt fel schema så att jag hade ingen aning om hurvida jag skulle ha lektioner på måndag eller när de i sådana fall skulle börja. Detta fick jag svar på på måndagen, efter att min lektion börjat. Vilket resulterade i att jag inte kunde närvara. Idag skulle jag ha en lektion som började klockan nio. Jag ställde klockan. Snoozade som jag alltid gör. Nu vaknade jag. fem över tio. Min lektion slutar om en kvart. Det går så bra nu. Verkligen. Fantastiskt.

Why so serious?

Kategori: Fejskonst

 
Jag har ett flertal gånger i mitt liv försökt mig på en så kallad smokey eye i svart. Alla tidigare gånger har slutat i en bomullsrondell. Detta är första gången jag inte tyckt att det ser förfärligt ut. Dock är jag inte helt nöjd, det blev hackigt på vissa ställen och sotningen går för långt ut. Jag försökte i alla fall.

Inte fullt så giftigt gift.

Kategori: Fejskonst

Det känns skumt att ha massa färger på ögonen. Det känns som att det var ett tag sedan. Det skulle bli mer giftigt än det blev. Min hjärna är mosig och trött...

Zombie ögon.

Kategori: Fejskonst

Jag vet inte varför men jag tycker om att sminka mig så att mina ögon ser lite zombiedöda ut. Helst utan mascara men det brukar bli lite brun mascara ändå. Sedan starkt målade läppar. Ja. Varför inte leka halvdöd?

Tea tree water.

Kategori: Erfarenhetsryggsäcken.

Nu har jag använt tea tree water från Lush ett tag. Jag måste säga att det är en synbar skillnad på min hy. Jag har inte alls lika mycket finnar eller småpluppar, pormaskar finns kvar men inte på samma sätt som tidigare. Jag diggar den! Den luktar väldigt gott också, inte alls mycket men det är en mysig doft. Jag rekommenderar! 

Nu på kvällen testade jag även att göra egen läppskrubb. En liten klick hounung och socker, gnugga omkring på läpparna en stund och nu är de väldigt lena. Känns inte lika torra heller, hounung ska tydligen vara bra för läpparna. Synd att man inte har någon att gnugga läpp med nu då. Jag får gnugga dem mot varandra istället. 

Locobase repair.

Kategori: Experiment.

Till mina sminkningar med innehåll av skimmer så använder jag high tech lightern stardust till primer. Dock fungerar det inte lika bra med matta skuggor, då det inte blir speciellt matt. Skimret verkar ha för mycket styrka så att även matt blir skimrigt. Detta är inget jag föredrar, matt ska vara matt. I min fattighet och längtan att ändå använda min nya matta palett testade jag locobase repair på ögonlocken. Det är en fet kräm och jag tänkte att det borde ju fastna på det. Minsann, det fungerar riktigt bra! Kanske att färgerna skulle få ytterligare lite mer styrka av en "riktig" primer. Det är något jag ska testa när jag har råd. Dock måste jag säga att detta fungerar, väl. Till och med nu, när hela dagen har gått så ser sminket ut som att det är hyfsat nygjort! 

Jonas Helgesson.

Kategori: Allmänt

I Vallhamrakyrkan denna afton befann sig Jonas Helgesson på scen och stå-uppade. Jag och jättemycket folk var där och skrattade sönder. Han var galet duktig. 
 
 

A whiter shade of pale.

Kategori: Öppna öronen på glänt.

Rakel.

Kategori: Fejskonst

Sprang omkring i staden Göteborg idag. I jakt på Wet n' wild läppstift och terpeninliknande vätska. Inga läppstift fick jag skåda. Dock har jag nu oluktande samt ickefarlig terpentinliknande vätska samt en tvål för penslarna, som ska göra att de inte torkar ut på samma sätt. Riktigt käckt! 

Terpentin.

Kategori: Obotligt kreativ.

Mitt målande hemma har inte riktigt existerat på ett tag nu. Igår när jag gick hem från ridningen fick jag dock en bildidé jag nu jobbar på. Det är riktigt kul att ha lite inspiration! Tidigare har jag använt mig av grönsåpa för att rengöra penslarna men det är på tok för krångligt och inte speciellt välfungerande heller. Mitt under mitt målande kom jag ihåg att jag har fått en flaska terpentin av min faster för penselrengöring eller vad det nu var. Visst fungerade det! Helt galet jättebra, det gick fort och det blev som nytt. Dock känner jag mig inte så ny. Det gör nästan ont i lungorna FORTFARANDE och det var kanske för en timma sedan. Kanske är jag en mes, kanske är terpentin inget som kroppen vill dansa samba tillsammans med. In-ex kommer att få besök av mig i morgon, jag ska förhöra dem på deras toalettvanor. Nej, det är inte det jag är ute efter. Snarare ett terpentinliknande medel som inte försöker ta kål på en. 

Mjukt och fint.

Kategori: Fejskonst

Ja, jo. Okejdå. Jag är en aning kär i min matte eye palett från Too faced. Jag tycker mycket om denna sminkning som är helt från den. Eller okejdå. Nej, min kära MUS MS white har också joinat partyt. Och min vita cake eyeliner från MUS. Som jag inte kan påstå att jag är proffs på att applicera. Övning ger färdighet! Min färdighet är dock ej kommen. Jag är riktigt sugen på att köpa ett ljusare läppstift i korall/persika eller något färg. Samt då ett par riktigt vampiga. Det som är när jag har på mig läppstift är ju detta med påfyllningsproceduren. Jag tycker om att utföra den, men man ser förjädra fåfäng ut där man sitter och med spegel i handen och läppenna/stift i andra. 

Too faced matte eye palett.

Kategori: Fejskonst

Äntligen kom min palett med posten. Idag testade jag ett av de anvisningssminkkort som följde med och tänkte att så här kan vi INTE ha det! Nej, i morgon ska jag högst troligen testa igen, men utan något knasigt kort. Här kör vi på egna bevåg. Living on the edge. 

Konstutställning.

Kategori: Obotligt kreativ.

 
 
 
 

 
Detta är tre av fyra bilder som jag bidragit med under min bildkurs konstutställning. Två akvareller och två olja, ja det finns en olja till, men den fick jag ingen bra bild på. Fågelmannen som han heter, eller trutmannen. Jag skrev fågelmannen på baksidan av målningen, han är i alla fall snart såld. Jag ska ringa Roland idag eller i morgon och prata pris och bestämma när han ska få den. Jag är så glad över hela grejen. Jag var glad över att få chansen att ställa ut på en annan plats än skolan man går på. Min första "riktiga" om en gemensamma utställning, och någon vill köpa min tavla. Otroligt.

Miss Bean.

Kategori: Fejskonst

 
 
 
Jag har nog aldrig känt mig så här het, någonsin. Är jag Miss Bean mån tro?
 

Efter flera veckor av att Tilda har varit sjuk har jag äntligen fått träffa henne. Dock fortfarande sjuk men ändå. Jag var nöjd. Även om jag tycker att hon kan ta och sluta upp med att vara sjuk, alternativt testa sig för HIV. 

Nattiga naglar.

Kategori: Allmänt

Svart nagellack med glitternagellack ovanpå. De ser lite stjärnhimmelsglittriga ut och jag diggar't.

Sorg.

Kategori: Fejskonst

Min morfar dog igår kväll. Jag skjutsade precis mor till flygplatsen, hon ska åka till Östersund och säga hejdå. Det är rätt jobbigt. Samtidigt som det är bra på andra sätt så jag skiftar hela tiden. Som att jag tycker att min röda läppenna på bilden är för ljus. Men morfar är död. Nej, jag tycker att det är så svårt att förstå. Att jag aldrig kommer att få höra hans röst, känna hans lukt eller att se honom igen. Det är som att han fortfarande lever men han gör inte det. 

Ännu en dag med smink utan dagsljus.

Kategori: Fejskonst

 
 
 
Min glädje över min soon-too-be-sålda tavla byttes snart ut mot en dyster grå massa. Min morfar är jättesjuk och kommer troligtvis inte att leva länge till. 

Trutmannen.

Kategori: Obotligt kreativ.

En man vid namn Roland har ringt min bildlärare. Han vill köpa min tavla föreställandes en trut i kostym. Ett verk jag är tycker om och är nöjd med. Ännu nöjdare nu när jag fick detta besked. Detta är min absolut första sålda tavla och det känns helt fantastiskt. På onsdag ska jag till skolan, diskutera pris med Thomas (min bildlärare) och ta kort på mitt verk. Detta är så sjukt och otroligt. Kan inte riktigt tro det. Jag ska ringa Roland och talas vid med honom, förhoppningsvis kan jag få lämna över tavlan själv. Det hade vill jag väldigt gärna. 

Sol, vind och vatten.

Kategori: Fejskonst

Rätt kassa bilder på en rätt snygg sminkning. Det blev eld och vatten i ögonen mina. 

Djurtester.

Kategori: Allmänt

Nu blir det åka av. Jo, jag skall nu finna nya produkter, då jag kollat upp och sett att det är många saker jag har hemma som är djurtestade. Jag blir så ilsk. Jag önskar så mycket att det inte var lagligt att hålla på med djurtester så att man slipper upptäcka detta. Åh, jag blir ledsen. Min mor jobbar ju på Apoktek och det är hon som inhandlar mina hudprodukter, dessvärre är det otroligt mycket produkter som är djurtestade. Nu börjar jakten på icke djurtestade produkter som fungerar för min hy. Det känns bra att ändra på detta. Jag är förvånad över min naivitet gällande detta. Att jag ofta tänkt att det är så idiotiskt att testa på djur, så varför skulle folk göra det? Samt att väl etablerade företag inte skulle göra det för att det skulle förstöra deras rykte. Tydligen hade jag så fel. SÅ FEL. Ändringen börjar här. Jag ska banne mig aldrig anta något sådant någonsin igen. 

Disney Medley

Kategori: Öppna öronen på glänt.

 
 

Välkommen tillbaka snö.

Kategori: Buster

Jag blev väldigt glad igår morse när jag vandrade genom fallande snö till busshållplatsen. Snön kom tillbaks, jag hoppades på att den skulle göra det. Det har fallit så fint med stora flingor som lagt sig som en glitterfluff på marken och smält på nästippen. Buster ser så svart ut i kontrast mot den vita snön, trots att han blivit gråare i pälsen med åldern. Vi ska ut och vandra med vår kära vän Skogen nu. Jag ska lyssna på Tankesmedjan i P3 och skratta.

Mjukaste borsten.

Kategori: Allmänt

Ögonbrynspennan som blev den utvalde för att agera snygg på mina ögonbryn kommer från Lumene och är av färg nr 3. Jag hittade även en bra jag-älskar-hur-galet-mjuk-den-är-rouge-och-skuggborste. Insåg att det inte är så klokt att använda samma borste som jag använder för puder om jag inte vill ha fläckvist med rouge i fejset. 

Nya ögonbryn.

Kategori: Fejskonst

Nu du! Tycker jag allt att ögonbrynen mina är mycket fina. Dock har jag inte riktigt fått grepp om hur man får till vaxet bra så att jag kan hålla dem uppe med det istället för att klippa dem som jag brukar göra. Jag håller fortfarande på att exprimenterar mig fram på mina kinder. Jag är rädd för att det ska bli för mycket av rouge eller skuggning och idag blev det för mycket skuggning. Ajaj. Såg det först nu på bilderna så jag ska försöka sudda ut det. Jag har aldrig tyckt om när man ser att folk verkligen har rouge eller bronzer. Det ser för lustigt ut. Jag vill ju inte joina den klanen, men jag tycker att det kan bli riktigt snyggt med bara lite.

Camera one.

Kategori: Öppna öronen på glänt.

En ärta är grön och rund, precis som du.

Kategori: Allmänt

Nu har jag oriflames eyebrow kit i min ägo, det blir upp till bevis för den i morgon! Ska troligtvis använda presentkort för att införskaffa en matchande ögonbrynspenna för att kunna skärpa till kanter. Jag vågade mig in i lush idag, jag hyser en viss osäkerthet och rädsla inför den butiken. HAHA. Nej, men den luktar extremt mycket och den enda tingesten jag någonsin köpt där tidigare var en schampoosten som orsakade eskem i min hårbotten, vilket slutade med att jag fick raka av mig mina dåvarande dreadlocks. Nu hade jag läst lite på deras hemsida om något som skulle vara väldigt bra mot finnar och pormaskar (hoppas jag). Det var 50% rea så jag vågade mig på en liten flaska för 40kr. Bruden i butiken försökte sälja på mig hur mycket som helst, men jag var tveksam till pris samt att många av produkterna kliade lite vid applicering på min hand. Det var en dock en icke-kliande-ansiktskräm som jag fick prov på och som jag ska testa. Min nuvarande ansiktskräm jag använder på aftonen för att bota min torra hy har inte riktigt fungerat så bra, mitt fejs har blivit väldigt rött och varmt och även ibland kliat. Lite halvmysigt. Det senaste har jag fått lite utslag eller eksem i ansiktet som jag sitter och kliar på under mina kvällar som evande varelse. Mitt skinn vinter-ballar ur. 

Fierce fejs.

Kategori: Fejskonst

 
 
 
Jag vet att bilden är småsuddig. Men jag såg för mycket ut som en glad kines så att jag klarade inte av att inte ha med den i alla fall. 
Sotning med rött och lila. Helt klart nöjd då jag aldrig lyckats med en sotning tidigare. Det har mest sett ut som att jag är en puckopanda. Detta slutade dock väl enligt mig. JAG ÄLSKAR EAST. Den röda får mig nästan att gråta blod för att den är så galet vacker. Den är verkligen röd, röd. Mycket pigment och jag älskar't. Min microshadow white fäste otroligt bra på den. Jag var väldigt glad över det, för att det såg coolt ut.  

Tradera rage.

Kategori: Allmänt

Jag blir en aning pissigt sur ibland. När det är mindre än en minut kvar och folk plötsligt beslutar sig för att det är dags att buda. När det har varit helt dött på den fronten tidigare. Ibland tänker jag att det är ägaren som vill ha ett högre pris för produkten. Nu började jag på 150 (+30 i frakt) för too faced matte eyeshadow palette, en palett jag har velat ha riktigt länge men som jag har funnit varit för dyr för min del. Nu fanns den äntligen på tradera och jag har bevakat den sedan tidernas begynnelse för att se om det är många som budar på den. Inte en själ. Trots det slutade det på 200kr (+30 frakt) för att någon röv budade i sista minut. VIlket gjorde att jag blev ilsk och budade högre än den bajsen. Det blev visserligen bara femtio kronor mer än utropspriset, och 130 kr mindre än att köpa den från en affär. Jag tänker dock på att det hade säkert kunna ha slutat betydligt högre än så, eftersom att min hjärna bara gjorde. Nej, nu ska jag chilla på tradera. Jag har inte råd med detta sista-minuten/sekunden-rage. 

Okänt folk.

Kategori: Allmänt

Nu har jag två gånger fått kommentarer av folk jag inte har någon aning om vilka de är. Det gör mig riktigt glad! Jag blir så nyfiken på hur de hamnade på min blogg. Det lyser i alla fall upp min vardag. Även glass med hemskapad kolasås och hallon. 

Viva la Diva: Disco.

Kategori: Allmänt

Idag använde jag glittereyelinern Disco från Viva la Diva, den hade så tjusigt glittrande och färgskimmrande glitter som gör mig glad. Jag blev inte lika glad när den efter halva dagen lossnade. Ja, limmet tillsammans med allt glitter ville förflytta sitt disco någon annanstans. I samlad trupp hamnade de mellan mina fingrar som en lång, smal och platt glittermask. Det som också blev innan den helt avlägsnade sig från min hud var att det halvlossade i ändarna så att det blev vitt och såg inte alls vackert ut. Inget jag kommer att köpa igen! Dock kommer jag säkerligen använda slut på den, men på andra sätt och se om det blir samma sak då.

Je suis un extraterrestre.

Kategori: Fejskonst

Jag leker alien idag. Jag har min nya glittereyeliner precis under ögonbrynen, brun mascara på överfransarna och svart mascara på underfransarna. Läpparna är målade med en vinokant och sedan har jag stargazers blå läppstift. Jag har försökt skugga och highlighta mitt fejs men det gick sådär. Det är väl övning som ger färdighet enligt rykten jag har hört.

Det här med ögonbryn.

Kategori: Buster

Jag sitter här med Buster tryckt intill mig, han har lagts sig så mycket på mig han kunde förmå; dessvärre ett tecken på att han mår dåligt. Då ska han alltid kela sönder och lägga sig överallt där man har lemmar. Jag gissar på att det bara är det vanliga magontet han har då och då. 
 
Det hade ju inte alls med ögonbryn att göra. Jo, han har ögonbryn men jag talade ju inte om dem. Nu ska jag tala om mina ögnbryn, och lämna hundögonbryn utanför det. Jag är blond, och efter otaliga blekningar för att färga håret i roliga partyfärger så är det ännu blondare till större del, förutom det som växt ut naturligtvis. Detta har gjort att jag finner en svårighet i att få till snygga naturligt målade ögonbryn, de blir lätt för mörka. Jag som tycker om partyfärger även på ögonbryn blir extra glad över hur jag då kan forma till dem på riktigt för att då är det ju bara att brassa på. Men när det kommer till de dagar som alltid kommer, dagarna då jag faktiskt bara vill ha "vanliga" ögonbryn (+glitter) blir det inte lika brassande. Egentligen har jag mörkare ögonbryn än hår men det blir ändå FÖR mörkt. Ja, vilka bekymmer jag har i mitt i-land. Det jag vill komma fram till är att idag, eller ja, kanske inte idag. En dag(!) ska jag banne mig införskaffa en go' för-oss-blonda-ögonbrynspenna samt ögonbrynsskugga. Jag har spanat in mig på Oriflames eyebrow kit då den fått mycket bra kritik som bland annat talat om att det är riktigt käck för blonda bryn. Ögonbrynspenna ska jag testa mig fram till, då jag fortfarande har kvar pengar på presentkortet jag fick till Åhléns City ska jag springa omkring där som en yr höna (ja, jag måste se konstant vilse ut där jag i koncentraionsdimman försöker komma fram till något jag aldrig tycks veta vad det är) och testa olika pennor på min hand. Banne mig. 
 
...känns bra att ha en nedskriven plan.

En lurig låda.

Kategori: Buster

Lådan jag fick igår från make up store (från deras julkollektion) fick agera underhållning denna afton. Ty min älskade hund är för smart för vanliga lådor och detta var en perfekt utmaning för så väl mig som honom. Han fastnade med nosen, sedan med tassen och fick kämpa för att riva upp den hårda kartongen som gled iväg mest hela tiden. Jag skrattade mycket, speciellt när han satt fast med tassen. I slutet på tunneln fanns det en detastick som han förnöjt tuggade i sig. Nästa gång jag går förbi där ska jag banne mig fråga om jag skulle kunna få en till låda, gärna den som är ännu mer avlång för att se ännu mer av hund vs. lurig låda.

Julklappar.

Kategori: Jul.

Med hjälp av mina julklappspresentkort har jag hittills köpt dessa fina saker! Jag fick med den lustiga lådan från make up store och spenderade en kvart åt att inte förstå hur man kom in i den. På bilden kan vi skåda ett transparent puder från Lumene, det är närmast vitt vilket gör mig lite glad. Ty min hy är för ljus ens för transparenta puder väldigt ofta, de är för mörka de med. Från Viva la diva kommer en glittereyeliner. Penseln jag köpte igår från make up store. Idag åkte jag från staden till Allum för att jag tycker om de som jobbar i make up store där så mycket, för att köpa en röd skugga. East heter den och är egentligen en rouge men fungerar precis som en microshadow och är riktigt stark fin röd! Säkert perfekt för giftiga, blodiga eller vampyraktiga sminkningar. 

Moder jord.

Kategori: Fejskonst

Solögon, gräsbryn. 

Root for Ravenclaw!

Kategori: Obotligt kreativ.

Äntligen fick jag chansen att ge Bilger hennes julklapp! Först var jag inte klar, sedan glömde jag den men nu så. Hon såg nöjd ut, och själv är jag nöjd. 

Regnbåge i Disney on ice's ära.

Kategori: Fejskonst

 
Den här bilden får mig att tycka att jag ser ut som en Who. 
 

Jag körde på regnbågsögon idag. Jag drabbades av en förvåning över att jag faktiskt hade färger nog för ändamålet, det enda som saknades var rött, men jag använde mig istället av en röd läppenna. Dock kommer jag nog snarast inhandla en röd skugga för att kunna leka giftig. När jag var på make up store och införskaffade mig en bra uttoningspensel fick jag beröm för min sminkning av hon som arbetar där, även när jag gick in på the body shop. Det gjorde mig helt fantastiskt glad! Tänka sig. Man kan skymta Simba som pryder min tröja, ty det ska banne mig vara Disney på Disney on ice!
Photoshop is back. 
 

Disney on ice.

Kategori: Allmänt

Denna afton skall jag samt mina goda vänner på disney on ice. Jag ser fram emot detta då jag alltid velat vara med om denna show. Enligt mor har jag vid mycket unga år redan varit på disney on ice, men det är inget jag minns så att det får inte vara giltigt.

Jahopp på photoshop.

Kategori: Fejskonst

Jag hade någon testgrej av photoshop som var himla käck att snabbförbättra bilder med. Nu är det slut. Och jag är för lat för att fråga om far råkar tillhanda ha den riktiga versionen. Detta är mitt smink idag. Jag är lite småsjuk och trött. 

Such a Slytherin.

Kategori: Obotligt kreativ.

Idag bytte jag och Tilda julklappar! Försenat på grund av sjukdom samt läger. Jag fick första säsongen av The Mentalist och hon fick sockorna ovan. Jag är helt klart jättenöjd med resultatet trots att det var mer blått i garnet än jag trodde, mönstret kommer från Lykkefanten på Ravelry. Ravelry är stickochvirkhimlen för en sådan som mig. Jag har visseligen ändrat lite på mönstret så som jag tycker blir bäst från mina tidigare erfarenheter av sockskapning. Det brukar bli så, att jag slänger till med lite annat för bästa resultat. 

2 Broke girls.

Kategori: Allmänt

Detta är ingen porrfilm. Jag vet, det låter som att det är det som jag skall skriva om men icke. Detta är en serie. Den är bra. Jag finner Max (hon med mörkt hår) mycket vacker. Tidigare har jag sett henne i Thor och Nick and Norah's infinite playlist. Den är rolig, det är en häst med, vad ska man göra. Förutom det uppenbara; titta på den.

Tillbaka!

Kategori: Allmänt

Jag kom precis hem från nyårslägret. Det var nog det bästa lägret jag har varit på av skaparna Credo eller Oas. Jag är glad. Trött. Hungrig och i stor abstinens efter TE. Tre kilo apelsiner gick åt. Gud gav mig mycket. Det var najs. Ska nu ta mig en slummer i mina fina muminlakan, i mtt fina rum som mina päron invarderat med städning. Jag finner det glädjande att de tycker att mitt rum är så stökigt att det verkar klia i fingrarna på dem så fort jag åker iväg. Gott nytt år och sådant!