drakmustasch.blogg.se

Skrivet av en vikingahövding.

Färytejl.

Kategori: Allmänt

Hur i helskotta får man bra bilder på naglar? Ja du, inte fan vet jag. Oavsett så händer det väl inte så extremt ofta att jag ens gör det. Dessa är mina naglar i detta nu. Ett ljusrosa pärlemorskimmrande nagellack med ett glitterlack över. Jag känner mig som en fe när jag bär dessa naglar. Jag älskar't.

Påskafton

Kategori: Fejskonst


Försökte verkligen se påskaktig ut och jag tycker att jag lyckades hyfsat. Färgerna var lite svåra att jobba med och jag var rätt borta i skallen så det kunde ju ha blivit bättre. Glad påsk!

Skärtorsdag.

Kategori: Fejskonst

Nu blir'e påsksminkningar fram tills påsken är över. Ja, vår och påsk är ju trots allt lika. Kör lite extra på gult och ljust osv så ska det nog gå ur vägen. Fler fräknar har tittat fram i samband med solen. Passande är det ju med tanke på ryktet om påskkärringars fräkenhet. Jag är lite imponerad av mina fräknar då jag har lyckats få en eller två på läppen. Varför inte liksom.

Ge blod.

Kategori: Experiment.

Jag har nog alltid tänkt att jag ska bli blodgivare. Kanske är det för att min mor var det när jag var yngre (sedan fick hon sluta på grund av någonting som jag inte minns). På grund utav flitigt piercande och tatuerande har jag tidigare inte fått ge blod. Nu har jag anmält mig på geblod.se trots att jag inte ens vet om jag får ge blod, det får jag väl höra med de. Jag går ju trots allt på flera tabletter. Egentligen är jag jätterädd för blodprov och liknande då jag har väldigt dåliga erfarenheter av det. Så detta är nästan mest som en utmaning för mig själv. Ty jag tycker inte om att vara rädd för saker, så då får jag väl göra något åt saken. Tills det att jag slutar vara rädd. 

Vårsol.

Kategori: Buster

Det finns ingen som älskar solen mer än min finaste korvhund. Ända sedan hans första år på jorden har han njutit av värmen och ljuset. Varje vår lägger han sig i solfläckarna från fönstret. Nu har han till och med flyttat sin bädd till perfekt solläge där han legat och myst hela morgonen. Trots sin svarta varma päls är han envis med att solen är där han hör hemma. Om sommrarna kan han smita ut bara för att ligga och sola i gräset, stilla med gärna lite soldruckna halvöppna ögon. Dessvärre bytte han plats när jag skulle hämta kameran för att visa upp hans solmys i bädden. Kanske att jag lyckas få med det på bild senare. 

Ibland glömmer jag bort mascarakladd framför kameran.

Kategori: Fejskonst

Jag och min kärlek för röd ögonskugga. Och guld. Och glitter. Och Mumin. Jag var och letade ny highlighter på Make up store för ett tag sedan, innan jag förälskade mig i alienlooken stardust gav. Så apigt snobbkonstigt att hon som jag talade med inte ens nämnde någon av deras high tech lighter. Knaskvinna! Tur att man själv är så jävla vettig. 

Blomkraft.

Kategori: Fejskonst

Jag är kär i paletten "Manly" som jag fick av Agnes i present. Dels namnet, men mest av allt alla underbara färger. Idag har jag endast använt skuggor ifrån den. SÅ VACKER. Känner mig som en blomma. Som Fifi den där blombruden. Kalla mig Lili. Eller nej, gör helst inte det, minns när mitt smeknamn var Lilli. Skulle inte önska tillbaka det. 

Förevigt kunglig.

Kategori: Fejskonst

Läppstiftet heter vamp och det kommer ifrån make up store. Jag älskar det. En aning skum konsistens, väldigt tjock och trög liksom. Jag älskar även roliga färger i vattenlinjen. Har inte riktigt haft ögonpennor som fungerat för det ändamålet tidigare, men idag upptäckte jag att man kan ta någon penna, typ vit. Sedan ögonskugga. I vattenlinjen. Det verkar hålla förvånandsvärt bra. Vågade dock inte ta någon glittrig skugga med tanke på hur arga mina ögon blir när de får glitter i sig. Har även börjat använda min High tech lighter som highlighter. Den heter stardust och har lite rosa i sig som får mig att känna mig som en utomjording. Helt fantastiskt. 

Pluta, som om du vore Kajsa Anka.

Kategori: Fejskonst

Jag ska till medicinhistoriska idag, sedan bio. Jag är en aktiv kvinna. Aktiva kvinnor har rosa läppar och blått kring ögonen. Det vet alla.

Ta dig samman kvinna.

Kategori: Fejskonst

Guldet kring mina ögon får mig att känna mig kunglig. Jag är numera trogen daz guldo af Majestro. Eller... 

Happy?

Kategori: Fejskonst

Fick äntligen mina läppstift som jag köpt på tradera. Jag drog på mig det som hette "Happy" med en gång. Dock känner jag mig väl mest tom och stum, illamående. Tilda har åkt till affären för att köpa mjölk. Hon kommer tillbaka om ett år.

Klaga inte på Blunder.

Kategori: Fejskonst

Jag och min fantasi tenderar att göra så att jag låtsas en massa saker. Jag låtsas vara fantasyprinsessor, länder, bär, djur, drakar och allt möjligt. Idag är det en fe som jag låtsas vara. En jävligt graciös och vacker sådan.

Om din mormor var här, då skulle jag klappa henne tafatt på axeln.

Kategori: Fejskonst

Apkassa bilder på en annars het sminkning. Detta är från i fredags, party hos och med Agnes inklusive en hel del brudar. Det var en mycket trevlig afton, med ett mycket högt alkoholintag. När man redan var bakis från Sticky. Är man viking, så är man viking.

Ingen kan förneka min exotiska dragningskraft.

Kategori: Fejskonst

Detta är från i torsdags, jag skulle träffa herr Mikael innan sticky så att vino åkte på precis när jag åkte på en spårvagn. Till Tildas ära hade jag ju då vino, vilken hon nu också är en stolt ägare för. Ett eget exemplar dock, min vino och jag har för intim relation och för mycket historia för att kunna lämna varandra. För övrigt gick jag på looken "äventyrar sjöljungfru". 

Vamp, vart är du?

Kategori: Fejskonst

Det känns jätteskumt att inte ha vampiga läppar... Det är första gången på flera dagar som jag inte har det! Detta är en sminkning som är väldigt starkt inspirerad av make up stores kollektion "cocktail". Dock utan produkter från själva kollektionen. En matt version med vit, istället för svart, eyeliner. Jag känner mig som en vårblomma. Är lite rädd för att någon ska missta mig för en när jag ska ut med hund sedan. Vet inte hur jag skulle känna inför att leva mitt liv i en vas med vatten. 

Efterbliven.

Kategori: Fejskonst

Så här såg jag ut igår. På läpparna har jag läppstiftet "Magic" från make up store. Jag tycker mycket om det, det påminner om Vino men är mycket glossigare och mer åt det lila hållet. Vampigt i mitt hjärta. <3

Lite vår.

Kategori: Fejskonst

Jag har hamnat i en total läppfärgsknarkar period. Vill dock fortfarande ha färg på ögonen. Nu blev det ite vårigt och ljust men mörka vinoläppar. Testade faktiskt att kleta på lite av moderns läppglans sedan. Tog en bild på det med datorn. Jag och läppglans är inte speciellt goda vänner. Detta känns dock helt okej... 
Detta ger mig en känsla av att jag är en kvinna med klass. 

Nästan gotisk.

Kategori: Fejskonst

Mörka ögon. Mörka läppar. Nästan lite för mycket. Men jag var på det humöret. Egentligen har jag en bronsaktig ögonskugga, men eftersom att jag glömde ta bild på mig i blundande tillstånd syns det inte såväl... 

Manly.

Kategori: Allmänt

I nittonårspresent fick jag denna färgsprakande palett av min goda vän Agnes. Det var inte lätt att få den att se ut på bild som den gör i verkligheten. Den är extremt färgglad och har både mycket matta och skimriga skuggor. Jag kan fastna i att stirra på den då den är vacker. Jag har inte sminkat mig på flera dagar på grund av biverkningssjuka då jag har höjt min sertralindos, vilket innebär att jag inte har hunnit testa någon av färgerna. Ser fram emot att få göra det!

The vino duchess.

Kategori: Fejskonst

Jag har varit lite feg med att använda min älskade Vino eftersom att jag inte vill att den ska nå slutet. Idag tycker jag dock att det endast är rätt. Ikväll är det Sticky och en av de sista sådana kvällar tillsammans med min älskade viking, i alla fall på ett långt tag.

Gyllene läppar.

Kategori: Fejskonst

Nu har jag Czar på mina läppar. Jag känner mig som en juvel i ansiktet.

NeverEnding story.

Kategori: Fejskonst

Nu har jag sett "the NeverEnding story". Så bra. Det är samma stuk på "the labyrinth" vilken är en annan film jag tycker mycket, mycket om. Så nu blev det lite sådan sminkning idag. Tänker lite att jag är prinsessan i filmen. Hehe. Ja, var god kalla mig: Ers höghet!