drakmustasch.blogg.se

Skrivet av en vikingahövding.

Nyårsläger.

Kategori: Allmänt

I morgon ska jag gå upp alldeles för tidigt för att åka på nyårsläger. Oas. På något sätt känns det skönt. På andra sätt känns det skrämmande. Jag är väl inte den mest sociala personen i hela universum när det gäller nytt folk. Inte alltid den trevligaste heller i de situationerna. Mycket folk är inte min grej. Dock tycker jag om att smyga omkring med en bok eller en stickning kring folkmassorna. Skippa smågruppsmöten och morgonmöten för att sova istället. Jag ska packa någon gång mellan nu och natt. Jag älskar mina nya fina pyjamasbyxor, och i natt ska jag försöka få till så att jag och mina muminlakan (som jag fick i förrgår när mor insåg att de glömt ge mig de i julklapp, klassiskt) får chans att dela säng genom natten. 

You get so silly when you're lonely.

Kategori: Öppna öronen på glänt.

 

Trillstatistik.

Kategori: Allmänt

Skogspromenad med hund innebar stora ansträngningar. Halkan var överallt och jag är nu så jävla trött. 

Trillstatistik: 7

Fejs.

Kategori: Fejskonst

Mina läppar ser dödligt mörka ut, det är dem inte. Jag tror inte det i alla fall. Jag tänkte ta kort på min utstyrsel. Mellandagsrean och jag dejtade ju igår, och jag kom hem med en hel del nödvändiga ting. Jag är dock KASS på att ta kort på min kropp, uppenbarligen. Jag får öva. Jag finner det intressant att mitt smink som skulle bli ljusrosa och brunt, blev lila och rosa. Jag visste inte om att brun+rosa=lila. 

Mini alligator.

Kategori: Jag drömmer om nätterna

Jag drömde att jag hade en mysig mini alligator. Nu saknar jag den För att jag är vaken, och den är inte här.

Julklappar.

Kategori: Jul.

Julklappar jag fick igår! Så nöjd. Älskar varenda en av dem. Fick även pyjamasbyxor som jag ska byta storlek på (MINA BEN ÄR FÖR KORTA). Samt presentkort på make up store, åhléns city och tehuset. Är så stammis på tehuset att de visste vem jag var när min far beskrev mig, höhö. Trots att vi inte har plats med alla mina fina koppar i vårt skåp så ska jag envist köpa en till från tehuset. Deras koppar är en dröm. Jag och mor ska på dubbeldejt med mellandagsrean i morgon, då utförs årets klädshopping, bytning av mina otroligt tjusiga pyjamasbyxor samt utnyttjande av presentkort. Jag som blir yr i bollen av folk och shopping kommer att vara lite död efter det. Då behöver jag i alla fall inte köpa några kläder resten av året! Jag känner mig taktisk i mitt tänkande.

Saffransbullar.

Kategori: Jul.

Julbakning på juldagen. Något jag finner mycket passande! JULEN ÄR INTE ÖVER. Inte än. Det är bullar med mandelmassa, saffran och apelsin. De är goda. Väldigt goda. 

Shut up.

Kategori: Jul.

Det känns som att min ris à la malta försöker säga mig något.

Tomtenisse power.

Kategori: Fejskonst


Nu blev det polkaögon och granbryn istället! 

GOD JUL!

Kategori: Jul.

Sista avsnittet har nu avnjutits. Så galet bra!

Trillstatistik.

Kategori: Allmänt

Jag handlade idag, och föll en gång inne i Allum på grund av mina skosnören. Direkt när jag kom ut genom portarna från Allum föll jag ännu en gång, och inte för en man, utan för att påsen gick sönder samtidigt som mina skosnören ville få sig ett gott skratt. 
 
Trillstatistik: 5

Min favorit julsång.

Kategori: Öppna öronen på glänt.

 

Dagen före en doppad dag.

Kategori: Fejskonst

Min spetum verkar digga att vara sne på bild. Sista julklappen inhandlas idag! Party all the way. Har lärt mig lite mer hur jag ska applicera min white microshadow, det känns väl. 

Tomtenisse.

Kategori: Jul.

Dessvärre var jag tvungen att dissa Liseberg för mitt tomtenisse-yrke. Ty jag insåg att helvete, det är bara två dagar kvar. Sorgligt men sant. Jag ska nu anfalla min magsäck med en liter te (minst). 

Julpyntad.

Kategori: Fejskonst

Idag ska jag på jul på Liseberg. Alltid när jag är på Liseberg (vilket inte är ett vanligt förekommande scenario) men då ser i alla fall de som jobbar där så otroligt uttråkade och ledsna ut. Då vinkar jag frenetiskt samt ler som en tok och då brukar de se lite gladare ut. Jag part'ade till det med polkagrisbryn och ögongranar. Kanske kan det göra att de ler lite extra. 

Snöspiration.

Kategori: Fejskonst

Jag känner starkt av julen och vinterns inverkan på mig, speciellt i mitt smink. Det blir snö, is, frost och drottningar hit och dit. Jag gillar det. Eyedust India från make up store är ju, ja, skitbra på att få mina ögon att se grönare ut. I alla fall så anser jag det. 

Ät inte grön snö.

Kategori: Fejskonst

Jag fick min vita cake eyeliner precis! Så jag tog India och den och bombade ner mitt öga. Råkade bli lite väl nerbombat med vitt, nästan, men aja, snö. Det fungerar antar jag. För några dagar sedan fick jag detta vänskapshalsband av älskade Agnes i julklapp. Det är första gången jag delat ett sådant halsband med någon, förutom mig själv men det gills inte. 

Läkningens dag.

Kategori: Fejskonst

Min läpp har läkt. Vino och jag har återförenats. Det känns väl. Nu ska jag, Vino och far och köpa julgran! JUL JUL STRÅLANDE JUUUUUUUUUL.

Julfilmer.

Kategori: Jul.

Jag blev uppmanad att göra något åt min bristande julkänsla. Därför har jag kollat på julfilmer samt kollat ikapp julkalendern. Nu känns det lite bra. Elf gjorde mig på bättre mående och julkalendern kommer med ett nytt avsnitt i morgonbitti! Jag hoppas på att hinna med lite julbak, om en innan jul så kanske efter. Julklapps skapandet är i full gång och jag känner mig lite som en tomtenisse. En vild tomtenisse.

Elf.

Kategori: Allmänt

Många jag känner har att titta på Grinchen som jultradition. Min jultradition i filmväg är snarare Elf. Därför sitter jag nu och ska kolla på den och tycka att min kropp är dum. Ty jag mår så illa att jag inte ens kunde rida. Inte okej. 

Jag finner inga ord.

Kategori: Fejskonst

Ja, mitt namn är Carl von Linné. Min hand leker krokodil på måndagar mellan elva och sju. Tack och hej.

Lever livet.

Kategori: Buster

Hund, musik, sticking. Jag diggar.

ANSIKTSBURK.

Kategori: Fejskonst

Jag tycker om India.

Breaking Dawn.

Kategori: Allmänt

Den var inte så dålig. Den var bättre än jag trodde. Nu har jag erkänt det. 
 
Men den var inte bra.

Skum.

Kategori: Allmänt

Jag har menvärk, jag mår skumt och jag är så galet trött. Därför har jag placerat mig i min säng med en massa garn och av någon outgrundlig anledning håller jag på att ladda ner Breaking Dawn. Jag ångrar mig redan. Jag skyller på att jag mår så skumt och det är därför jag agerar som jag gör. Det blir väl 1-2 timmar av att se på dåligt skådespeleri och kass regi. Kanske bättre än att gråta till High school musical.

Grinchen.

Kategori: Fejskonst

Gröna fucking ögonbryn. Hell yes. Jag har velat ha det länge nu men har inte haft något bra grönt smink för ändamålet. Idag fick min vackra eyedust India agera grinchen på ögonbrynen mina. Jag älskar't! Annars har jag guld, vitt, och en liten gnutta rosa idag. Lite juligt! Här om dagen vann jag en auktion på tradera, white cake eyeliner från make up store. Jag hoppas att den dimper ner i min brevlåda snart. Jag är inte så förtjust i att använda svart eyeliner tillsammans med en mörk sminkning. Därför tror jag på att vitt är rätt. Jag kände mig så jävla duktig när jag för första gången använde min miniräknare (det är ingen miniräknade) för att betala något jag vunnit på tradera. Tidigare har jag använt mig av min far i rädsla för detta. Nu är jag mogen nog att göra det själv. Tänk vad händig man är. När jag fått den ska jag brassa på med India på ögonlocken och slänga på vit eyeliner. I mitt huvud är det skitsnyggt. Vi får väl se hur jag lyckas helt enkelt!

Brattswana.

Kategori: Fejskonst

Känner mig lite snobbig. Het som få. Jag har precis kommit hem från julen. Ja, julafton var idag mina vänner och hussar. Jag fick en eyedust från Make up store vid namn India och detta otroligt vackra öronsmycke. Jag blev jätteglad och ser fram emot att gröna mig i morgon. Så galet passande med min tröja och det faktum att jag har mens. Det känns som att Markus förstår mig, trots att han är en man. Jag är så jävla trött så att jag vet knappt hur helikopter stavas. God natt.

Snigel.

Kategori: Allmänt

Min hittills enda tatuering. Den sitter på handleden. Älskar hur man ser varje hudflaga på bilden. Yummie!

Jobb.

Kategori: Allmänt

Bajs i helvetes rövsmöriga hamsterhjärnor. Jag fick inte jobbet som jag var på arbetsintervju för. I kväll ska jag på baristakurs. Jag hade tänk skicka det "diplom" jag får därifrån till dem. Nu blir det väl inte så. Känner mig lite förkrossad faktiskt. Mest av allt för att det skulle ha gjort mig så otroligt glad om jag hade fått jobbet. Det hade sannerligen ljusat upp min framtid. Röv.

Incest.

Kategori: Buster

Jag älskar att det ser ut som att jag har någon form av dreadspottfrisyr på första bilden. Bara för att mitt hår är vilt. Sminkningen är vinter/stjärnhimmel. GLITTER. Idag insåg jag hur tråkigt jag tycker att det är att kleta på mascara. Det är det som är tråkigast av allt. Jag tycker till och med att det är lite mer underhållande att försöka tona ner mina finnar och annat mystiskt som befinner sig i mitt ansikte. Det blir som en liten jakt. Mascara är bara.... enformigt och hamnar alldeles för ofta utanför och förstör. 

Armband à la Pi.

Kategori: Obotligt kreativ.

ÄNTLIGEN. Jag är helt klart nöjd med resultatet. Det enda är att jag gör alltid knapphålen för små, så att man måste kämpa lite för att få på sig det. Dock töjs det alltid ut lite med tiden. Bror såg i alla fall nöjd ut! 

Dagens låt.

Kategori: Öppna öronen på glänt.

 
Jag vaknade med den här låten på hjärnan. 

Propavan: Resultat.

Kategori: Experiment.

Jag somnade. Jag sov. Jag vaknade. Jag är nöjd. Jag märkte knappt av att jag sov och behövde inte ens vänta i en timme på att få sova. Dock började den verka innan jag hade hunnit kasta mig i sängen så att jag blev lite konstig och då slängde jag mig i säng! Vaknade tidigare än vad jag brukar, antar att det är bra. Med tanke på att jag sällan går upp innan tolv i vanliga fall men nu blev det typ vid nio. JULGRÖT till frukost. Jag älskar julgröt.

Propavan.

Kategori: Experiment.

I natt blir det nya tabletter. Propavan ska nu tas upp till bevis. Jag testar med en tablett i natt och ser hur det går och blir det fortfarande bajsigångsetsömn så blir det två nästa natt. Jag hoppas att jag ska få sova, såklart. Idag har jag varit en kämpe, trots att jag inte har mått toppen så har jag ändå varit i staden och även nästan-gjort-färdigt pi-armbandet till bror. Så många trådar, så mycket tid. Jag har till och med fått hårdare hud på mitt finger på grund av det. Galenskap. Sedan blir det mer hetsskapande inför julen. Därför skulle det vara riktigt nödvändigt med sömn så att jag klarar av annat än ingenting kryddat med ångest. 

Mitt ansikte.

Kategori: Fejskonst

Testade min vita microshadow idag igen. Jag tror att det är min primer som gör att det inte riktigt blir som jag vill ha det med just den. Har budat på en ny primer som jag hoppas på är bättre med matta skuggor. Den har jag nu har skimmer i sig så jag hittar på i min hjärna att det ska bli någon bråk mellan matt och skimmer. Aja, jag var uppenbarligen inte på humör för en enda seriös bild. Ska försöka hitta julklappar i dag. Något i alla fall. Jag har några idéer som kräver att jag använder mina händer och skapar: Hoppas bara att jag hinner med det. Och orkar. Jag är inte klar med ett av min brors armband ännu. Det var jävligt segt att göra med så jävla många trådar. Hade varit lättare om jag inte fick skavsår på fingrarna...
    Jag och min mor har bytt puderborstar, det gör mig glad. För att min förra sög för puder, och hon använder den hon hade till rouge och den fungerade inte bra för det. Så nu har jag en som är jättebra för puder och hon en som är bättre för rouge. Woho. 

Spricka.

Kategori: Allmänt

Vintern; torrhetens tid.
En tid då läppar spricker.
Då huden svider.
En tid för förfrusna kinder.
Helt enkelt en tid för överkonsumering av hudvårdsprodukter.
 
Min mungipa har fått ett jack i sig nu. Utan förvarning var det bara där. Detta innebär att det troligtvis kommer att bli en tid då Vino och jag får ha en långdistansförhållande. Det är trots allt för bådas bästa. Detta är inte slutet, vi båda vet egentligen om det. 

Tradera.

Kategori: Allmänt

Jag har upptäckt att det finns en del bra smink billigt på tradera. En jobbig fälla nästan. Jag vill buda på väldigt mycket. Samtidigt har jag inte skaffat, eller kommit på en endaste julklapp. December kom lite som en chock, jag har inte riktigt smält det ännu. Kanske hinner jag aldrig med att förstå det innan det blir januari. 

Hårfärg.

Kategori: Allmänt

JAG VILL FÄRGA MITT HÅR. Men jag kan inte. Det åker bara ut... Det enda negativa med dreads. Dock beror det snarare på att mitt hår är sönderblekt sedan tidigare färgningar, men ändå. Funderar ändå på att testa något riktigt högpigmenterat som svart. Se ut som snövit. Det hade nog varit lite trevligt ändå. Ska se om jag får jobb först. 

Misfits.

Kategori: Allmänt

Jag har nu spenderat så mycket tid till Patrick Jane att han vill ta en paus från mig, tyckte att vi började få för intensiv kontakt. Nu blir det väl en gång i veckan istället. Jag sörjer dock inte. Jag gick vidare fort. Till Misfits. Efter ett avsnitt är jag smått förälskad. Varför kollar jag inte på fler engelska serier?! Jag blir glad bara de öppnar käften. Jag älskar allt hittills. Jag hoppas att det fortsätter på detta vis. 

Presentera inför familjen.

Kategori: Allmänt

Jag har aldrig haft en pojkvän och där med har jag aldrig presenterat honom inför min familj. Nu ska Tilda träffa min syster och hennes flickvän för första gången. Det känns nästan som att det blir att jag presenterar henne inför dem då. Som min vikingabroder. 

Vamp.

Kategori: Fejskonst

Sexig vampyr nästa. Jag är ett True Blood fan och just nu tänker jag på Eric Northman och älskar't. Ja, jag drömmer om att bli biten av denna man, jag blir tänd av det. Efter att ha läst om att man kan kalla läppstift/pennor för "vampiga" så insåg jag hur mycket jag tyckte om det ordet. Vamp. Vampigt. Vampyr. Min Vino är en vamp. Därför gjorde jag ett försök till vampyrsmink och ville bli vampig och tänka att om man sätter ett S framför vamp, så blir det svamp. Så jag kan vara svampig och vampig samtidigt, så länge jag har ett extra s i bakfickan. Ja, jag är halvnaken på bilderna. Jag kunde inte komma på något annat som var mer vampigt än halvnakenhet och bröst. Speciellt när man har ett piercat bröst. Jag har dock försökt beskära så att det inte blir allt för porrigt. Men nu har jag massa bilder (fem) på mina vampiga (SVAMPIGA?) bröst på min dator. Living on the edge. 

Retainer nästa.

Kategori: Erfarenhetsryggsäcken.

Jag testade att bara ta ut min septum utan att sätta in en retainer. Tänkte att det borde fungera. Jag ska köpa en retainer. Hålet hade krypt under dessa få timmar, kanske med hjälp av kylan. När jag försökte trycka i ringjäveln gjorde det ont, jag nös och en tår flög ut. Inte av smärtan kanske utan mer på grund utav alla nerver som sitter och myser i min näsa. Jag lyckades tillslut men tänk om jag ska ha ut den mer än ett par timmar? Jag tänker inte riskera att det växer igen, så sorgligt ska vi inte ha det.

Så jävla proper.

Kategori: Erfarenhetsryggsäcken.

Jag försökte undvika grimaser på intervjun, men tydligen gör jag dem utan att veta om det ibland. Precis som med att stöna. 
 
Såhär har jag sett ut på mitt livs första arbetsintervju. Jag har bett så galet mycket över detta jobbet! JAG KOMMER ATT FORTSÄTTA MED DET. I en vecka till, då jag får svar. Jag hoppas att det gick bra, hoppas, hoppas, hoppas. När jag tog ut min piercing blev jag helt förvirrad; Var det så här min näsa såg ut? Har den alltid gjort det? Nej, i med piercing snarast säger jag! I min nervositet i morse råkade jag våldta mina ögonbryn med färg så de blev mörkare än vanligt, men jag vågade inte rätta till det för att riskera att missa bussen. I min förvirring över mitt eget utseende utan utsmyckningar var jag helt enkelt tvungen att använda mina vackra nya ögonskuggor som jag fick/köpte igår. Jag älskar dem! Dock var den vita inte lika pigmenterad som jag hoppats på, mer primer nästa gång! Efter jul kanske det blir nya borstar också. Nerknarkad som jag var så somnade jag efter bara typ en timme igår. Men jag är trött, troligtvis efter att jag varit spänd över intervjun. Så nu ska jag dels höja min sertralindos nu (vågade inte ta en extra tablett innan intervjun med tanke på biverklingar), sedan ska jag smycka mitt fejs och sedan sova! 

Runar.

Kategori: Fejskonst

Min första goodiebag erhöll jag denna afton vid 20:00 ungefär. Den innehöll rökelse som ska lukta apelsin, det gör de inte. De ger mig en lätt huvudvärk och får min mor att hosta intensivt efter att ha besökt min flickgrotta (min brors namn på mitt rum, jag tycker dock att det mest låter som ett namn på en vagina). Ett prov på the crème samt microshadow Vertigo. Själv köpte jag microshadow white på 20% rea! Riktigt nöjd med min fina goodiebag. Ska använde mina vackra nya fejsfärger i morgon innan min jobbintervju. Nervös, men har drogat ner mig för att verkligen kunna sova, så att nervositeten märks knappt. Lite käckt! Så nu hoppas jag på SÖMN och att jag slipper ligga vaken. Jag ska upp mycket tidigare än nödvändigt för att jag ska INTE missa bussen, trots mina vältränade färdigheter på det området. Troligtvis kommer jag att snooza mig i genom den extratiden, alternativt dricka te och stirra in i en vägg lite för länge eller fastna framför spegeln och peta i mitt ansikte på jakt efter något som ska ge mig bra förutsättningar på att bli omtyckt. Trots att svaret inte ligger där. 

Min gran är fin. Min gran gör mig glad och lugn. Hej gran!

Deep Sleep: Resultat.

Kategori: Experiment.

Nope. Jag somnade vid 3-4 och sov kasst som vanligt. Så nej, det fungerade inte för mig. Var hos läkaren idag och fick höjda doser av ett och annat plus lite nya medel som bland annat ska försöka hjälpa mig i kampen för sömnen! Hoppas på att de fungerar, längre än en vecka.... 

Deep Sleep.

Kategori: Experiment.

The body shop har en Deep Sleep serie som jag fick ett par prover på när jag var där idag. Ty mina sömnproblem driver mig till vansinne på grund utav att det orsakar att min ångest ökar något ofantligt, som att om den vanliga dosen inte var nog. I alla fall, jag har hört gott om dessa produkter och tänkte i min desperata hjärna att nu testar vi ALLT. De jag fick prov på var Deep Sleep comforting milk bath float och Deep Sleep Peaceful body moisturaiser (vilka jävla långa namn..) och nu har jag testat. Jag har ju inte sovit än för att jag har bara hunnit med badet och insmörjningen af kropp. Hittills har jag dock fått huvudvärk, när jag gnuggade in det vita klägget i min varma hud. Mer om detta i morgon när jag förhoppningsvis fått lite Deep Sleep! (förutsatt att den där sömnen inte blir så djup att jag sover i en vecka, det hade varit något det mannar!)

Have to drive.

Kategori: Öppna öronen på glänt.

John Blund.

Kategori: Fejskonst

Jag känner mig som en kvinnlig version av John Blund, alternativt en isdrottning, eller som en kvinnlig version av de issnubbarna i Thor. Mest John Blund kanske, på grund utav mina helt underbart irriterande sömnproblem. Jag har lustigt nog aldrig haft blåa ögonbryn innan, de är mycket mörkare än vad jag är van vid men jag är säkert på att det inte är sista gången jag har det! Självklart med glitter, nästan lite stjärnhimmelaktigt. De får mig att tänka på nattmössor. Jag använde en stackars halvt bortglömd stump eyeliner som jag förr använde flitigt, dock till ögonen. Jag tycker faktiskt om min superbilligah&mpalett men vill nog införskaffa mig lite mer skuggor och annat smink på mellandagsrean, LJUST OCH VITT SKA DET VARA. Och glitter, såklart. Nu har jag vittsilveraktig skugga och någon lustig lila jag insett att jag inte riktigt förstått mig på tidigare men nu har jag insett att den är najs. Läpparna blev nerkletade med high tech lighter Stardust. SKITBRA primer btw. Tur att jag läste det på någon blogg, jag kan inte fatta att jag har levt utan primer tidigare. Galenskap. Jag gillar att man faktiskt fortfarande ser mina fräknar! Jag gillar dem, trots att de mest syns på sommaren men nu verkar de i alla fall vilja synas på bild. 

Stackars.

Kategori: Öppna öronen på glänt.

Den här låten får mig att tänka, och rysa. 

Byggarkilt.

Kategori: Dreggel.

HELL YES!

Förberedelse.

Kategori: Allmänt

Jag är nervös. På fredagmorgon ska jag på min första arbetsintervju. Jag har aldrig varit med om maken. Det är min far som kände någon som kunde fixa det till mig. På condecorörelsen. Det är ett jobb som högst troligen skulle passa mig jättebra med tanke på en massa saker. Då jag tydligen sticker ut från folkmassor ibland, samt har en del piercings så ska jag försöka göra mig så "vanlig" och insmält som möjligt och bara lysa med min personlighet och charm (och enligt Tilda; min snygga rumpa). I morgon blir det icke-synliga-piercingarjakt för min del! På torsdagkväll kommer jag väl prova kläder. Neutralt smink = Inga glittriga ufoögonbryn här inte! Vino får inte heller vara med. Ändå måste jag hitta någon slags trygghet. Det är så spännande. Jag hoppas verkligen på detta, jag är så glad över att jag ska på intervju i alla fall! Undra hur det går. Aja, det får jag väl veta sedan. Försöker ta till mig mycket tips på saker att tänka på, dock vågar jag inte googla det. Då kanske jag får panik eller något. Jag ska använda min charm. Den har fungerat i andra situationer. Hoppas att den vaknar så tidigt.... 

Kimball hjärta Summer.

Kategori: Dreggel.

Jag har börjat dreggla över Kimball Cho och Summer Edgecomb. Deras förhållande är så vackert att jag dör lite. De är så olika och det är så fint. Och hans ansikte är så pokerfejs, men hon får honom att le. 

Trillstatistik.

Kategori: Öppna öronen på glänt.

 
Jag älskar namnet Imagine Dragons, det gör mig så glad och rörd. 
 
Fallen, ja, falla det har jag gjort tre gånger på en timme. Jag var ute och gick med min hund och trillade som om det inte fanns en morgondag. Då i mitt sista fall fick jag någonslags flashback; förra året föll jag också som om det inte fanns en morgondag! Därför ska jag nu försöka hålla en trillstatistik. Bara för att verkligen visa på hur intressant min vardag är! 
 
Trillstatistik: 3

Bara för att.

Kategori: Fejskonst

Jag har hörrt många som verkligen inte vill bli fotade underifrån för att det är så osmickrande anser dem. Därför kände jag att det var min plikt att undersöka hur det kändes att bli fotad underifrån. Inget speciellt, inte smickrande kanske, men jag känner mig inte speciellt avskräckt. 
 

Jag borde inte göra saker i upprört tillstånd. Dock brukar jag bli upprörd när jag håller på med saker, utan förvarning. Som till exempel när jag kör bil, då tar jag ut all ilska och frustration på gaspedalen. När jag noppade ögonbrynen så råkade jag i dimman av min upprördhet attackera dem med pincetten och nopprade bort en hel del strån jag inte brukar förvisa. Så dumt men så sant. Det är nog mest jag som ser det, men jag är ändå tacksam över att de växer ut.

Pac-man.

Kategori: Obotligt kreativ.

Jag blev klar med Pac-man armbandet till min bror! Han har tidigare fått ett som jag glömde ta bild på, men det kanske jag kan ta någon gång. Projekt Pi failade så att jag ska repa upp och göra om! Jag läste fel om hur många trådar det skulle vara vilket jag insåg efter ett par varv. För att man föddes smidig så är jag lite van vid att repa upp så det ska nog gå att fullfölja projektet!

Första advent.

Kategori: Jul.

Jag är inte smidig, inte heller när det gäller att blåsa ut ljus.

Ex.

Kategori: Allmänt

Det här med ex. Jag har inget ex. Men jag har en känsla av att alla har ex. I alla fall känns det så när varenda man jag möter inte kommit över sitt ex. Oavsett hur länge sedan det var sedan de gjorde slut. Det gör mig ledsen. På så många sätt. Det gör mig ledsen å deras vägnar, speciellt om det var jättelängesedan de var ihop, det låter så pissigt jobbigt. Det gör mig ledsen å mina vägnar för att det innebär att oavsett om jag vill vara med dem så får jag inte det för dem, och jag hittar sällan folk jag diggar på det sättet. Det gör mig till och med ledsen å exets vägnar, men jag vet inte riktigt varför, kanske tänker att de inte kommit över varandra eller något. Det gör mig ledsen å deras tidigare relations vägnar, att det inte fungerade. Allt blir helt enkelt väldigt ledsamt, och jag känner mig väldigt dissad. 

80-talsafton.

Kategori: Fejskonst

Klockan sex kommer folk hit och vi ska vara 80-taliga och kolla på Breakfast Club och andra 80-talsfilmer. Asnajs. Jag blev precis klar med sminket och kläderna och känner mig redo för en resa bakåt i tiden. Nu ska jag försöka komma på något 80-talsaktigt bakverk, eller så blir det inte det. Jag blev faktiskt väldigt nöjd med mitt 80-talsinspirerade smink. Jag har använt mig av min H&M palett jag köpte för tio kronor en gång i tiden. Den är faktiskt rätt bra, speciellt i kombination med high tech lightern Stardust från Make up store som jag använder som primer. Läpparna är läppennan Tropical pink från IsaDora och jag stal mors läppglans Glam Shine Fresh från L'oréal Paris. 
 
Kläderna ser man ju inte så mycket, men jag har en spetsbody, mina sjärnhimmelsleggings, benvärmare och en lite kortare tröja som visar axlarna. Kanske att jag tar fler bilder sedan! Nu ska jag fortsätta dansa och skutta som en äkta girl-that-just wanna-have-fun.

Håll käften ungjävlar.

Kategori: Allmänt

Vi har nya grannar. Barn. BARN TILL GRANNAR. VARFÖR? Självklart har jag rummet som vätter mot deras hus. Självklart måste jag sova med öppen fönster för att kunna sova. Självklart ska de ha så jävla roligt på morgonen. Självklart ska min hund inte ha koll på att det är barn som låter, och därför börja skälla då och då. JAG ÄR SUR. Vem vill vakna till barnläten? Vem vill vakna? Nej. Nu ska jag dricka te, kasta arga blickar över till de jävla barnen som har så jävla roligt och försöka överleva den här dagen.

Stänga skåpsluckor.

Kategori: Allmänt

Mina föräldrar har det senaste börjat påpeka en sak; att jag inte stänger skåpsluckor. Jag har faktiskt aldrig tänkt på det innan, men nu ser jag min vistelse i köket ur ett helt nytt perspektiv. Så fort jag har varit där är det som att en stark tornado smygit sig förbi och blåst upp varenda jävla lucka. Med tanke på hur jag uppskattar förbättring hos folk när man påpekar saker som att de ska släcka lampor osv, så tänkte jag att det måste bli en förbättring hos mig i det här! Till en början var jag dock tvungen att gå ut ur köket, för att sedan komma tillbaks in igen för att se luckorna, blottade för världen. Jag har aldrig sett det tidigre. Tänk vad blind man kan vara. Nu tänker jag på det, jag försöker verkligen se till att varenda lucka är stängd när jag lämnar köket. Enligt mig gör jag ett bra jobb, men jag är ju blind så egentligen är det nog min högst icke-blind-för-öppna-skåpsluckor till mor som ska utvärdera mig. 
 
Paint me like one of your french girls.
 
Men inte nu! För att hon sover och jag har ont i magen. Ska kurera mig med min varma vetegris, te och Patrick Jane. SEDAN SKA JAG SOVA.